ОСТАННІ НОВИНИ

У Порошенка офіційно анонсували візит на дебати на «Олімпійський»

Наталя Дуляба

|

В адміністрації чинного президента Петра Порошенка офіційно анонсували його візит 14 квітня на НСК «Олімпійський» для участі у дебатах перед другим туром виборів-2019. Відповідне повідомлення розмістили на сторінці прес-служби глави держави, передає Львівський портал.

 

«У неділю, 14 квітня о 14:00 президент України Петро Порошенко відвідає НСК “Олімпійський”» – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що згідно зі статтею 62 закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, тобто 19 квітня. Вони відбуваються у прямому ефірі в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України, а їхня тривалість повинна становити не менше 60 хвилин. Дебати мають відбутися між 19:00 та 22:00 год.

Водночас у ЦВК вже заявили, що дебати мають відбутися лише у студії «Суспільного», натомість дебати на «Олімпійському» можуть бути формою передвиборчої агітації.

За попередніми даними, на проведення дебатів на НСК «Олімпійський» кандидатам у президенти доведеться витратити близько 1 млн доларів.

Як повідомляв Львівський портал, кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав чинного Главу держави Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик, та згодом покликав Володимира Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків.

Своєю чергою Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії «Євролаб», а потім опублікував свої результати «заднім числом». Згодом у команді Петра Порошенка заявили, що хочуть аналізів волосся Зеленського, адже саме у ньому зберігаються наркотики протягом майже 90 днів.

4 квітня Зеленський запропонував Тимошенко провести дебати в ролі ведучої і дав їй на роздуми 24 години, втім вона проігнорувала його пропозицію.

Нещодавно Петро Порошенко заявив, що чекатиме Володимира Зеленського на дебати 14 квітня на НСК «Олімпійський». Втім команда Зеленського вже опублікувала запрошення на дебати на НСК «Олімпійський» 19 квітня о 19:00 год. Відтак у штабі Порошенка заявили, що дебатів як таких наймовірніше не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *