ОСТАННІ НОВИНИ

«Стадіон, так стадіон. Я чекаю на вас». Порошенко відповів Зеленському

Соломія Головіна

|

Діючий Глава держави України Петро Порошенко записав відеозвернення у відповідь на запрошення кандидата в президенти Володимира Зеленського провести дебати на НСК «Оліймпійський».

 

«Володимире Олександровичу, я радий, що ви, хоч якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні. Головна відмінність те, що стрілки наших геополітичних компасів показують в діаметрально протилежні сторони світу…», – сказав Петро Порошенко.

При цьому він наголосив, що дебати – не шоу:

«Дебати робляться не задля видовища на стадіоні. Дебати – це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Країна не просто обирає, вона довіряє свою долю».

Також Петро Порошенко наголосив, що правила дебатів прописані в ЗУ «Про вибори Президента України» і передбачають їхнє проведення на базі суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей.

«Такі вже усталені правила. Але стадіон так стадіон. Я чекаю на вас, Володимире Олександровичу», – наголосив Петро Порошенко.

Як повідомляв Львівський портал, після ролика Володимира Зеленського у БПП заявили, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

На сайті Верховної Ради розмістили електронну петицію про обов’язковість дебатів на виборах президента.

Додамо, що станом на зараз ЦВК вже підрахувала 100% протоколів: Володимир Зеленський набрав 30,24% голосів, Петро Порошенко – 15,95%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *