ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, скільки коштуватимуть дебати Порошенка і Зеленського на «Олімпійському»

Наталя Дуляба

|

Голова правління UA: Суспільне Зураб Аласанія розповів, що на проведення дебатів на НСК «Олімпійський» кандидатам у президенти доведеться витратити близько 1 млн доларів. Про це пише Уніан із посиланням на LIGA.net, передає Львівський портал.

 

«За попередніми даними, на проведення дебатів доведеться витратити близько 1 млн доларів», – сказав Аласанія.

За його словами, кошторису проведення дебатів поки ще немає, каже він. Зараз опрацьовуються різні варіанти монтажу сцени, установки світла, звуку і забезпечення безпеки заходу.

За даними голови правління UA: Суспільне, концерт Святослава Вакарчука на Олімпійському обійшовся у 500 000 доларів. Таку велику різницю з імовірною вартістю дебатів голова «Суспільного» пояснює додатковими витратами на охорону заходу.

Зазначимо, що згідно зі статтею 62 закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, тобто 19 квітня. Вони відбуваюься у прямому ефірі в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України, а їхня тривалість повинна становити не менше 60 хвилин. Дебати мають відбутися між 19:00 та 22:00 год.

Водночас у ЦВК вже заявили, що дебати на «Олімпійському» можуть бути формою передвиборчої агітації.

Як повідомляв Львівський портал, кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав діючого Главу держави Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик, та згодом покликав Володимира Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків.

Своєю чергою Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії «Євролаб», а потім опублікував свої результати «заднім числом».

Згодом у команді Петра Порошенка заявили, що хочуть аналізів волосся Зеленського, адже саме у ньому зберігаються наркотики протягом майже 90 днів.

Зазначимо, що вчора, 4 квітня, Зеленський запропонував Тимошенко провести ці дебати в ролі ведучої і дав їй на роздуми 24 години.

Додамо, що кандидатам в президенти запропонували провести дебати на львівському стадіоні «Сільмаш».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *