ОСТАННІ НОВИНИ

«Приймаю виклик». Зеленський готовий взяти участь у дебатах з Порошенком на «Олімпійському»

Соломія Головіна

|

Кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський заявив про свою готовність взяти участь у дебатах. При цьому він звернувся до діючого Глави держави Петра Порошенка, запросивши його дебатувати на НСК «Олімпійський». Для роздумів він дав Петру Порошенку 24 години. Про це йдеться у відео, оприлюдненому на Facebook-cторінці Володимира Зеленського.

 

«Звертаюся до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати, мріяли, що я втечу, «відморожуся», заховаюсь?! Ні-ні, я – не ви у 2014 році. Я приймаю виклик. Ось мої умови. Чекаю на вас тут, на НСК «Олімпійський». Дебати відбудуться перед народом України. Усі канали мають право транслювати дебати «наживо». Усі журналісти мають право бути присутніми. Кандидати повинні обов’язково пройти медичну експертизу, щоб довести народу, що серед них нема ні алкоголіків, ні наркоманів. Країні потрібен здоровий президент», – зазначив він.

Також Володимир Зеленський наголосив, що Порошенко має забрати назад свої слова на його адресу про «маріонетку Коломойського»:

«У знак поваги, як мінімум, до третини громадян України ви повинні публічно сказати, що дебати відбудуться не з маріонеткою Кремля чи Коломойського, не з «ватніком», не з «малоросом», не з бидлом, не з клоуном, а з кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським. Даю вам 24 години. Думайте».

Як повідомляв Львівський портал, на сайті Верховної Ради розмістили електронну петицію про обов’язковість дебатів на виборах Президента.

Додамо, що станом на зараз Центральна виборча комісія опрацювала 99,99% протоколів: Володимир Зеленський має 30,24% голосів, Петро Порошенко – 15,95%, Юлія Тимошенко – 13,40%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *