ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський хоче, щоб Тимошенко стала ведучою дебатів з Порошенком

Соломія Григор'єва

|

Кандидат у президенти Володимир Зеленський записав ще одне відео, в якому закликав Юлію Тимошенко стати арбітром і ведучою на дебати, як незалежну особу. Відео з’явилось на сторінці Команди Зеленського у Facebook. Передає Львівський портал.

“Петро Порошенко прийняв мій виклик на дебати. Тон розмови різко змінився. Що ж, пане президенте, ваші недолугі вибачення я приймаю, я людина проста. Щодо третини громадян України, нехай українці вирішують самі. Ці дебати – це шанс об’єднати Україну і прославити на весь світ як вільну, демократичну країну”, – сказав він.

Як встановлює стаття 62 закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

Відповідно до постанови ЦВК від 5 травня 2014 року № 472 «Про Положення про порядок проведення Національною суспільною телерадіокомпанією України передвиборних теледебатів між кандидатами на пост Президента України, включеними до виборчого бюлетеня для повторного голосування, за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів Президента України”, теледебати між кандидатами відбуваються в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Як відомо, вчора кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав діючого Главу Державу Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *