ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський показав результат аналізу на наркотики «заднім числом»

Андрій Котенський

|

Кандидат у президенти Володимир Зеленський оприлюднив результат аналізу, згідно з яким наркотичних речовин у його організмі немає. При цьому спершу він оприлюднив у Facebook аркуш, на якому датою здачі аналізу значиться 2 квітня, а за 15 хвилин – із датою 5 квітня.

Журналісти Української правди зберегли документи, оприлюднені на Facebook-сторінці Зеленського в обох варіантах.

І оновлений документ!

Окрім дати, в результатах аналізів усе збігається.

У лабораторії уже взяли провину із датами на себе.

«Після забору крові пробірка надходить до відділу пробопідготовки та сортування матеріалу, де працівником реєструється дата отримання матеріалу. Працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2. Просимо врахувати хвилювання співробітника. Ми виправили цю помилку і надіслали Вам результат з вірною датою реєстрації.

Запевняємо Вас, що ця помилка оператора абсолютно не впливає на результат дослідження”, – йдеться у повідомленні Eurolab.

Як повідомляв Львівський портал, кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав діючого Главу держави Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик, та згодом покликав Володимира Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків.

Своєю чергою Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії «Євролаб».

Згодом у команді Петра Порошенка заявили, що хочуть аналізів волосся Зеленського, адже саме у ньому зберігаються наркотики протягом майже 90 днів.

Зазначимо, що вчора, 4 квітня, Зеленський запропонував Тимошенко провести ці дебати в якості ведучою і дав їй на роздуми 24 години.

Додамо, що кандидатам в президенти запропонували провести дебати на львівському стадіоні «Сільмаш».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *