ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко проігнорувала пропозицію Зеленського

Наталя Дуляба

|

Лідерка ВО «Батьківщина» і екс-кандидат у президенти Юлія Тимошенко не відповіла на пропозицію шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського стати ведучою на дебатах між ним і чинним президентом Петром Порошенком. Про це пише УП, передає Львівський портал.

 

З часу публікації відео із пропозицією Зеленського вже минули зазначені 24 години, однак від Тимошенко не пролунало жодної відповіді.

Як розповів радник кандидата в президенти Зеленського Дмитро Разумков, Юлія Тимошенко може бути заангажованою, але рівновіддаленою від обох кандидатів. Вона критикувала Зеленського і Порошенка і через це «була б якраз незалежним арбітром».

«Дійсно, якби вона погодилася, то, за великим рахунком, на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Але сталося так, як сталося. Я думаю, що буде запропоновано (позицію ведучого – ред.) будь-кому іншому. Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд», – зазначив Разумков.

У прес-службі Юлії Тимошенко на телефонні дзвінки наразі не відповідають.

Як повідомляв Львівський портал, кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав діючого Главу держави Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик, та згодом покликав Володимира Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків.

Своєю чергою Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії «Євролаб», а потім опублікував свої результати «заднім числом».

Згодом у команді Петра Порошенка заявили, що хочуть аналізів волосся Зеленського, адже саме у ньому зберігаються наркотики протягом майже 90 днів.

Зазначимо, що вчора, 4 квітня, Зеленський запропонував Тимошенко провести ці дебати в ролі ведучої і дав їй на роздуми 24 години.

Додамо, що кандидатам в президенти запропонували провести дебати на львівському стадіоні «Сільмаш».

Водночас у ЦВК вже заявили, що дебати на «Олімпійському» можуть бути формою передвиборчої агітації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *