ОСТАННІ НОВИНИ

У міліції кажуть, що «Сашко Білий» застрелився сам

|

Міліція вважає, що активіст партії «Правий сектор» Олександр Музичко (прізвисько «Сашко Білий») застрелився. Про це на брифінгу сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов, повідомляють «Українські новини».

«Він зі своєї зброї, з якої стріляв по співробітниках, і тут же стріляє два (рази) на виліт і один потрапляє в серце – третій постріл», – сказав він.

Він зазначив, що безпосередньо перед брифінгом отримав результати експертизи трупа, згідно з якими Музичко отримав два попереджувальних постріли в ногу.

Крім того, він отримав два несмертельних наскрізних постріли у корпус і третій постріл у серце.

Євдокимов також зазначив, що останні постріли були зроблені самим Музичком, коли три співробітники міліції після того, як він був повалений обличчям на землю, намагалися відібрати в нього пістолет і завести руки назад з тим, щоб одягнути на нього наручники.

Євдокимов впевнений, що дії працівників міліції під час затримання злочинця були правильними, законними і, в даній ситуації, виправданими.

У той же час він додав, що остаточні висновки будуть зроблені прокуратурою.

Крім того, він додав, що МВС також проводить внутрішнє розслідування щодо кожного випадку застосування вогнепальної зброї співробітниками.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні в МВС заявили, що Олександр Музичко («Сашко Білий») був убитий під час проведення спецоперації зі знешкодження озброєного угрупування на території Рівненської області.

У свою чергу, «Правий сектор» заявив, що має намір помститися голові МВС Арсену Авакову за смерть Олександра Музичка (Сашка Білого).

Аваков заявив, що приймає виклик від «Правого сектора» і «буде жорстким до бандитів».

Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *