ОСТАННІ НОВИНИ

У поліції розповіли деталі лобового зіткнення з вантажівкою на Золочівщині

Наталя Дуляба

|

Внаслідок лобового зіткнення з вантажівкою у Золочівському районі загинув водій мікроавтобуса, а 8-річний хлопчик потрапив до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у неділю, 24 березня, орієнтовно о 13:45 у селі Хватів Золочівського району на трасі Київ – Чоп.

Тут водій вантажного автомобіля Renault Magnum, 61-річний житель Закарпатської області, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у мікроавтобус Оpel Vivaro, яким керував 37-річний мешканець Рівненщини.

Від отриманих травм водій мікроавтобуса загинув на місці. Його пасажира, травмованого 8-річного хлопчика, госпіталізували.

Ця ДТП заблокувала рух трасою, загиблого чоловіка рятувальникам довелося «вирізати» із понівеченого салону мікроавтобуса.

Водія вантажівки затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав до трьох років або без такого.

Слідство триває, правоохоронці встановлюють обставини автопригоди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *