ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловіки у масках пограбували банк у Львові, за ними влаштували погоню

Наталя Дуляба

|

Після погоні у Львові затримали двох чоловіків, які пограбували банк. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався у понеділок вранці, 25 березня. О 07:00 правоохоронці отримали орієнтування про крадіжку з банку на вулиці Володимира Великого. Попередньо було відомо, що двоє осіб у масках втекли з місця події на автомобілі Opel та рухалися в напрямку виїзду зі Львова.

На відпрацювання відразу виїхала низка екіпажів. Після того, як авто з орієнтування знайшли, правоохоронці почали його переслідувати. Проте зловмисники вибігли з машини на вул. Городоцькій і почали втікати пішки.

Зрештою грабіжників спіймали на вул. П’ясецького. Вони були одягнені у камуфляжні куртки, втім поліцейські наголошують, що ці особи не мають жодного стосунку до військових.

«Чоловіки мали із собою радіостанцію, пінцети, ножі, рукавички, балаклави та засоби для відкриття. У наплічниках лежали гроші та ювелірні вироби», – йдеться у повідомленні.

Скільки саме грошей поцупили з банку зловмисники, наразі не уточняють. Втім на фото видно цілі пачки купюр по 100 доларів та 50 євро.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Вони наразі встановлюють всі деталі пограбування.

Оновлено. За даними поліції Львівщини, особи чоловіків встановлені – ними виявились двоє львів’ян віком 31 та 40 років. Правоохоронці вилучили у них речові докази: гроші та ювелірні вироби, викрадені з банку, молотки та інше.

Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо оголошення їм підозри та обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *