ОСТАННІ НОВИНИ

Ватра 80-х та Піккардійська терція запрошують на концерт до дня народження Білозіра

Омелян Шевчук

|

«Від Бога наша пісня, наша мов» – 25 березня, у 69-ту річницю від дня народження Ігоря Білозіра, у Театрі Марії Заньковецької відбудеться концерт пісень видатного українця. Початок події о 19:30, повідомляють організатори.

Ігор Білозір – «останній романтик української естради», відомий композитор та виконавець, народний артист України, життя якого трагічно обірвалось після жорстокого побиття прихильниками «русского міра». Його пісні й до сьогодні звучать у серцях багатьох!

У 69-ту річницю від дня народження Ігоря Білозіра, у виконанні легендарної «Ватри» 80-х, «Піккардійської Терції», оркестру ансамблю «Галичина», поета Богдана Стельмаха та відомих виконавців – Мар’яна Шуневича, Анастасії Чубінської, прозвучать улюблені пісні різних поколінь: «Мамина світлиця», «Не сип, мила, скла», «Ніби вчора, рідна мамо», «Перший сніг», “Пшеничне перевесло”. Спогадами про Ігоря Білозіра поділиться Ольга Гошовська (друга дружина композитора).

«Приходьте разом з рідними і близькими вшанувати пам’ять видатного композитора та виконавця, а також співати улюблені хіти разом з легендарними артистами! І хай зазвучить пісня білозоро-неозоро!» – запрошуються на подію організатори.

Квитки тут: Bitly.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *