ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по Києву балістикою: є постраждалі

Ольга Денисяка

|

Вранці 25 березня Росія вдарила балістичними ракетами по Києву: постраждали 9 людей. Про це повідомили в КМВА.

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що за попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі. Також зафіксовано падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах, а також у Голосіївському районі в лісосмузі виявлено уламки ракети.

За даними міського голови Віталія Кличка, у Печерському районі внаслідок падіння уламків ракети руйнування в нежитловій триповерховій будівлі. Екстрені служби працюють на місці. Наразі виявили п’ятьох постраждалих.

«Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох – госпіталізували», – йдеться в повідомленні.

У Повітряних силах повідомили, що близько 10.30 росіяни завдали удару по Києву двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Дві ракети було знищено.

У Міністерстві культури та інформаційної політики України повідомили, що ворожа ракета зруйнувала частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука

Під час ранкового обстрілу Києва внаслідок падіння уламків ракети, яку випустила російська федерація, у Київській державній Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука руйнувань зазнала центральна частина корпусу. Зокрема, вщент зруйновані спортивна зала, конгрес-хол та виставковий центр. Також суттєвих пошкоджень зазнали приміщення кафедр та авдиторії закладу.

На місці працюють правоохоронні органи та ДСНС. За попередньою інформацією, загиблих немає, травмована завідувачка лабораторії Академії. Зараз їй надається медична допомога.

«У найкоротший термін буде оцінено масштаби руйнувань та передбачено заходи для здійснення протиаварійних робіт на зруйнованих об’єктах», – йдеться в повідомлені.

О 13:04 год. в ДСНС повідомили, що кількість постраждалих у Печерському районі внаслідок ракетної атаки рф збільшилася до 7 людей, із них госпіталізовано двох осіб. На місці працюють психологи ДСНС. Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Згодом кількість постраждалих зросла до дев’яти,

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *