ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни атакували енергетичні об’єкти на Одещині та Миколаївщині

Наталя Дуляба

|

У ніч на понеділок, 25 березня, російські окупанти випустили «Шахеди» по Одеській та Миколаївській областях й уразили два енергетичні об’єкти. Обійшлось без постраждалих, але частина мешканців залишилась без світла. Про це Львівському порталу повідомили у Силах оборони півдня України.

Ворог запускав дрони типу Shahed-131/136 з акваторії Чорного моря, цілячись в енергетичну інфраструктуру. По чотири безпілотники збили на Одещині та Миколаївщині. Однак уникнути влучань не вдалось.

В Миколаївській області окупанти поцілили по енергетичному об’єкту, спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці. Люди не постраждали.

На Одещині уламки збитого «Шахеда» пошкодили енергетичний об’єкт та спричинили на ньому пожежу. Через це було знеструмлено частину Одеси та прилеглих населених пунктів. Пожежу ліквідовано. Ніхто не постраждав.

Відновлювальні та ремонтні роботи тривають.

Перед атакою дронів рашисти випустили з літака в акваторії Чорного моря протирадіолокаційну ракету Х-31П по Одещині. Таким чином вони хотіли зашкодити роботі української ППО.

Втім ракета втратила бойову спроможність в повітрі. Інформації про руйнування та постраждалих не надходила.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *