ОСТАННІ НОВИНИ

Батенко зустрівся з віце-президентом Європарламенту

|

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Батенко зустрівся з віце-президентом Європарламенту Мареком Сівіцем. Він привітав візит польських колег до Львова та відзначив давні ділові та особисті стосунки української та польської сторони. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

„Візит віце-президента Європарламенту на Львівщину вкотре підтверджує особливе місце нашого регіону у стосунках із Європою, особливо в контексті входження Польщі до Європейського Союзу”, – зазначив Тарас Батенко.

Заступник голови облдержадміністрації окремо зупинився на важливості численних угод із багатьма польськими воєводствами, зокрема Підкарпатським, Мазовецьким, Любельським та Сілезьким, а також зазначив, що вже готують проекти для поглиблення співпраці з рештою польських регіонів.

Розмова також торкнулася розвитку співпраці у сферах прикордонного співробітництва та сфері туризму, в питаннях вшанувань жертв репресій на території кожної з країн та обміну досвідом у питаннях культури та збереження архітектурної спадщини. „Ми зацікавлені в якнайширшій співпраці із Польщею у всіх сферах розвитку наших держав”, – резюмував заступник голови облдержадміністрації.

Зі свого боку, Марек Сівіц відзначив позитивне ставлення Європейського Союзу до України та зацікавлення у співпраці з усіма її регіонами і Львівщини зокрема, потенціал якої постійно зростає. Він наголосив на важливості промоції Львівщини, яка дала б поштовх до глибшої взаємодії з європейськими структурами в господарській, фінансовій, культурній та інших сферах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *