ОСТАННІ НОВИНИ

Жіноча збірна України зіграє два матчі відбору ЧС-2019 на «Арені Львів»

Юлія Шпак

|

8 та 12 червня національна жіноча збірна України проведе матчі відбору на Кубок Світу-2019 проти Данії та Швеції. Обидва поєдинки відбудуться у Львові, на стадіоні «Арена Львів». Час початку матчів о 19:00. Про це повідомляє womensfootball.com.ua.

Свій шлях українки розпочали 15 вересня, стартувавши із домашньої нічиєї на «Арені Львів» з командою Хорватії – 1:1. Наступний поєдинок національна жіноча збірна команда України провела 24 листопада в угорському місті Балмазуйварош. Важкий поєдинок завершився мінімальною перемогою збірної України –1:0. Єдиний м’яч забила Дарія Апанащенко вже у доданий арбітром час.

Останнім випробуванням для збірної України стали два виїзних поєдинки в Хорватії та Данії.
5 квітня в хорватському місті Задар національна жіноча збірна України провела свій третій поєдинок у кваліфікації, в якому здобули переконливу перемогу 3:0 (Бошняк автогол та двічі відзначилася Тетяна Козиренко). А вже 9 квітня на «жовто-синіх» очікував поєдинок з фіналістами минулорічного ЄВРО – збірною Данії. У місті Віборг наші дівчата дали бій одному з лідерів європейського футболу та, на жаль, єдиний гол, який українки пропустили на 78 хвилині вирішив долю матчу – поразка 0:1.

Нагадаємо, що згідно регламенту турніру, до фінальної частини напряму вийдуть переможці семи відбіркових груп європейської кваліфікації. Чотири кращих володарі других місць за результатами матчів з першою, третьою та четвертою командами груп зіграють в матчах плей-офф. Ця стадія складатиметься з двох раундів по два матчі і визначить ще одного учасника КС-2019 від зони УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *