ОСТАННІ НОВИНИ

Французький журналіст приїхав на велосипеді до Львова, щоб відновити укриття

Олег Дерев'янко

|

Французький журналіст здійснив благодійну веломандрівку з Парижа до Львова. Метою є зібрати кошти на відновлення укриття в ліцеї на Сихові, що постраждав від ракетного обстрілу. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

Напередодні, 25 березня, Ніколя Локателлі розпочав свою подорож біля посольства України в Парижі. Проїхавши через Бельгію, Німеччину та Польщу, 3 квітня він прибув до Львова.

Чоловік привіз із собою футболку збірної Франції з автографами гравців, щоб розіграти її на благодійному аукціоні. Ця ініціатива, що отримала назву «EuroMaillot», спрямована нагадати світу про те, що в Україні триває війна і виразити солідарність з українським народом.

Також метою благодійної веломандрівки є підтримка українського народу під час війни та зібрати кошти на відновлення укриття в львівському ліцеї «Оріяна», що постраждав від ракетного обстрілу 29 грудня 2023 року.

Українська асоціація футболу підтримала акцію, надавши для розіграшу також футболку збірної України з автографами гравців.

Як взяти участь у розіграші, який триватиме до 10 квітня?

Потрібно зробити донат на суму не менше 200 гривень. Донатити можна будь-якою сумою.

Кожен внесок від 1000 гривень додає ваше прізвище до списку претендентів п’ять разів, а від 2000 гривень – 10 разів і так далі. Чим більше сума донату, тим більше шансів виграти футболку.

Реквізити:

PayPal: [email protected]

Monobank: за посиланням.

ПриватБанк: 5168755427190398

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *