ОСТАННІ НОВИНИ

Шахрай видурив у пенсіонерки зі Львова більше 3 тисяч євро

Олег Дерев'янко

|

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, який зумів виманити у літньої жінки більше 3000 євро та 1500 доларів. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, у четвер, 4 квітня, близько опівдня до 78-річної жительки Львова зателефонував 38-річний мешканець Одеси. Він повідомив, що її донька потрапила у ДТП, отримала травми і для проведення термінової операції необхідні гроші.

Пенсіонерка повірила у цю вигадану історію і в подальшому до неї додому приїхав одесит, якому вона передала 3000 євро та 1600 доларів. Згодом з’ясувалось, що в аварію донька не потрапляла, а насправді літня жінка стала жертвою шахрая.

Вивчивши записи камер відеоспостереження, поліцейські встановили місце перебування зловмисника. Затримали його на залізничному вокзалі у Ходорові, де він намагався втекти з Львівщини. Речові докази у нього вилучені. Раніше фігурант неодноразово був судимий за майнові злочини.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *