ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається з військовим Романом Пенецьким

Наталя Дуляба

|

У суботу, 6 квітня, Львів проведе в останню путь ще одного свого захисника – 54-річного Романа Пенецького, бійця 115 окремої механізованої бригади. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Брюховицьому цвинтарі.

Львів’ян закликають віддати останню шану загиблому захиснику, а також утриматися в цей час від святкових та розважальних заходів.

Біографічна довідка:

Львів’янин Роман Пенецький (06.11.1969 – 01.04.2024) навчався у СЗШ №23. Освіту здобув у Львівському фаховому коледжі харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій.

Працював у сфері ремонту холодильного обладнання та кондиціонування на «Львівхолоді» та в ТзОВ «Арктика-Захід».

Сержант. Із початком повномасштабного російського вторгнення боронив Україну в лавах 115 окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на північному, східному та південному напрямках.

За словами рідних, був люблячим батьком та майстром на всі руки. Понад усе любив сім’ю та Україну.

У Романа Пенецького залишилися дружина, син, двоє доньок, зять, невістка та онучка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *