ОСТАННІ НОВИНИ

Із неділі у Львівській області піднімають тариф на проїзд у маршрутках

|

На автобусних маршрутах приміського і міжміського сполучення у Львівській області з 15 січня 2017 року діятимуть нові тарифи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Асоціації перевізників Львівщини.

маршрутки

Як зазначається, на підставі постанови Кабінету Міністрів України №240 автотранспортні підприємства на автобусних маршрутах загального користування Львівської області у приміському та міжміському внутрішньо-обласному сполученні у другій половині січня 2017 року вводять в дію нові тарифи на перевезення пасажирів і багажу.

«На маршрутах міжміського сполучення тариф зросте на 10-12 відсотків. Мінімальна вартість проїзду становитиме 5,00 гривень. Вартість одного пасажиро-кілометра 0,52 -0,53 гривні з врахуванням ПДВ (20%) та страхового збору (3%).

На приміських автобусних маршрутах внутрішньо-районного сполучення автотранспортні підприємства, які обслуговують ці маршрути, розраховуватимуть тариф індивідуально щодо кожного району окремо», –  наголошують у Асоціації перевізників Львівщини

Водночас, починаючи з 11 січня до 14 січня районні державні адміністрації організовують проведення громадських обговорень тарифів на проїзд в автобусах приміського і міжміського сполучення.

Розрахунок тарифу, який проведено на основі затвердженої наказом Мінтрансу України № 1175 від 17.11.2009 року методики розрахунку тарифу на послуги пасажирського автомобільного транспорту:

тарив

Як повідомляв Львівський портал, раніше перевізники грозилися підняти вартість проїзду  у приміських та міжміських маршрутках Львівщини на 30-40%. Водночас повідомлялося, що тариф зросте із 12 січня.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *