ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається із захисником Віталієм Мусурівським

Наталя Дуляба

|

У понеділок, 1 квітня, Львів проведе в останню путь 33-річного Віталія Мусурівського, який загинув на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка:

Віталій Мусурівський (04.10.1990 – 08.12.2023) був уродженцем села Недобоївці Чернівецької області. Після завершення навчання проходив військову службу у Збройних Сил України. Повернувшись, працював у рідному селі і доглядав батьків.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став до лав 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ.

Незважаючи на отримане у бою поранення, після реабілітації одразу повернувся на фронт до побратимів. Проходив військовий вишкіл за кордоном та здобув звання «молодший сержант».

Наприкінці 2023 року рідні втратили зв’язок із Віталієм Мусурівським. Його вдалося знайти тільки після чотирьох місяців безперервних пошуків.

У військового залишилися двоє братів із родинами, син та наречена.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *