ОСТАННІ НОВИНИ

Під завалами на Львівщині виявили другого загиблого

Наталя Дуляба

|

Під завалами адміністративної будівлі у Стрийському районі, куди 31 березня влучили російські ракети, знайшли другу загиблу людину. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«На жаль, під завалами адмінбудівлі обʼєкта критичної інфраструктури на Львівщині, який сьогодні вранці атакували крилаті ракети, виявили тіло ще одного чоловіка. Щирі співчуття рідним», – сповістив він.

На місці продовжують працювати рятувальники, пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 31 березня, російські окупанти втретє вдарили по одному і тому ж об’єкту критичної інфраструктури на Львівщині. Попередні атаки рашисти здійснили 24 і 29 березня.

Цього разу ворожі ракети зруйнували адміністративну будівлю. Досі було відомо про одного загиблого чоловіка.

Як відомо, 24 та 29 березня російські окупанти били по обʼєкту енергетичної інфраструктури у Стрийському районі. Згодом у «Нафтогазі» уточняли, що рашисти влучили в наземну інфраструктуру одного з підземних сховищ газу, було пошкоджене технологічне обладнання.

Ворог атакував цей енергетичний об’єкт і «Шахедами», і крилатими ракетами, і аеробалістичними «Кинджалами». Під час цих атак тоді обійшлося без жертв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *