ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили балістикою по промисловій інфраструктурі Херсонщини

Наталя Дуляба

|

У неділю, 31 березня, російські окупанти атакували Херсонщину балістичною ракетою. Удар прийшовся на промислову інфраструктуру, наразі відомо, що обійшлося без постраждалих. Про це Львівському порталу повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

«Вранці ворог знов атакував балістикою Херсонщину, продовжуючи руйнування промислової інфраструктури регіону. Масштаби пошкоджень уточнюються», – йдеться у повідомленні.

Інформація про постраждалих внаслідок обстрілу наразі не надходила.

Українські військові наголошують, що рашисти продовжують тактику точкових ракетних ударів, таким чином випробовуючи і розвідуючи системи протиповітряної оборони.

Українців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і переходити в укриття, адже балістичні ракети, а тим паче випущені по півдню України, долітають за лічені хвилини.

Нагадаємо, керівник ГУР Кирило Буданов вважає, що Росія накопичила достатньо крилатих ракет «Калібр», тож найближчим часом може знову їх застосовувати для обстрілів України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *