ОСТАННІ НОВИНИ

Через російську атаку Одесу довелось аварійно знеструмити

Наталя Дуляба

|

У ніч на неділю, 31 березня, російські окупанти знову цілились по енергетичних об’єктах на півдні України. Через пошкодження обладнання в Одесі та сусідніх населених пунктах довелось в аварійному режимі вимкнути світло. Про це Львівському порталу повідомили в «Укренерго».

Так, ціллю атаки рашистів були високовольтні підстанції на півдні України. Через пошкодження обладнання енергетики були вимушені застосувати аварійні відключення в Одесі та прилеглих районах.

Енергетики попереджають, що при зростанні споживання електроенергії обсяг знеструмлень може збільшуватись.

Зі свого боку голова Одеської ОВА Олег Кіпер додав, що станом на 10:00 без світла перебувають 10 тисяч споживачів в Одесі та Одеському районі.

Загалом уночі ППО збила над Одещиною 8 «Шахедів». Втім уламки спричинили пожежу на одному з енергооб’єктів, внаслідок чого довелось ввести аварійні знеструмлення. Займання загасили, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у ніч на 31 березня російські окупанти вдарили по Україні, застосувавши загалом 27 «Шахедів» та ракет. ППО збила 18 повітряних цілей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *