ОСТАННІ НОВИНИ

У Ботанічному саду у Львові стартує сезон

Наталя Дуляба

|

Із неділі, 31 березня, Ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка відкривається для відвідувачів, втім в оранжерею потрапити можна буде у травні. Про це Львівському порталу повідомили в установі.

Ботанічний сад (вул. Черемшини, 44) відкритий для прогулянок щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі з 10:00 до 18:00 год.

Тут уже розцвіли ранні рододендрони, еріки, крокуси, примули, чемерники та інші трав’янисті ефемероїди, також починають квітнути гіацинти та магнолії. Відтак львів’ян та гостей міста запрошують помилуватись весняним різнотрав’ям.

Зазначимо, що наразі прогулятися можна лише територією Ботанічного саду, оранжерея запрацює з 1 травня.

Вартість вхідного квитка на територію саду становить 100 грн, пільговий (студенти, учні) – 70 грн.

Безкоштовним вхід на територію Ботанічного саду ЛНУ імені Івана Франка є для дітей дошкільного віку, дітей та сиріт, позбавлених батьківського піклування, учасників бойових дій і АТО, військовослужбовців строкової служби, інвалідів І і ІІ груп.

Придбати білет можна при вході через термінал Приватбанку.

Крім того, працівники Ботанічного саду також проводять екскурсії, втім щодо них потрібно домовлятись за номером телефону: 097-112-81-71. Екскурсія коштує 720 грн, окремо також потрібно оплатити вхідний квиток. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *