ОСТАННІ НОВИНИ

З 12 січня на Львівщині зростає вартість проїзду у маршрутках

|

З 12 січня перевізники Львівщини збільшують тариф на пасажирські перевезення. Про це Львівському порталу повідомили у Асоціації перевізників Львівщини.

marshurtka

«За два роки, що минули після введення в дію тарифів на перевезення пасажирів автобусами у приміському і міжміському внутріобласному сполученні, суттєво зросли характеристики складових тарифу. Особливо щодо дизельного пального, запасних частин і впровадження з нового року подвоєної ставки мінімальної заробітної плати», – бідкаються перевізники.

Вони додають, що в окремих областях України вже сьогодні впроваджено нові тарифи на перевезення пасажирів автобусами загального користування.

Отож перевізники Львівщини з 12 січня 2017 року впроваджують нові тарифи на міжміських та приміських внутріобласних маршрутах.

На міжміських автобусних маршрутах вартість одного пасажиро-кілометра зросте на 10 % (при мінімальній вартості проїзду 5 гривень).

На приміських внутрірайонних автобусних маршрутах впроваджуватиметься зональний тариф (при мінімальній вартості проїзду 5 гривень).

Раніше повідомлялось, що вартість проїзду зросте до 40%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *