ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові хочуть знести фабрику, щоб збудувати дорогу до садибного кварталу?

|

У Залізничному районі Львова будуватимуть садибний квартал ціною існуючого підприємства. Так, аби прокласти дорогу та комунікації до передбачуваного кварталу, доведеться знести будівлю ТОВ «Тібет», що займається виробництвом взуття. Про це йдеться у депутатському зверненні депутата ЛМР Уляни Пак, що має у своєму розпорядження Львівський портал.

1

Так, 17 жовтня 2016 року відбулись громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розгляду внесення змін до детального плану території у межах вул. Кульпарківської, вул. Садової, вул. С. Петлюри, вул. Любінської, залізничної колії.

«В процесі обговорення з’ясувалось, що для проектування та будівництва котеджного містечка планується нанесення червоних ліній, а в подальшому – прокладання дороги і комунікацій до новобудов, по території і, навіть, будівлях окремих діючих виробничих підприємств. Це унеможливить нормальне функціонування виробництв та, як наслідок, може призвести до повного припинення їх діяльності. Під час мого виїзду 19.10.2016 р. для огляду вказаної території разом із представником ДП ДІМП «Містопроект» виявилось, що прокладання дороги планується посеред території, яку на законних підставах орендує ТОВ «ТІБЕТ», а саме між приміщеннями виробничих цехів та складів. Крім того, для забезпечення виїзду на вулицю Садову необхідно буде зруйнувати капітальну будівлю, що перебуває у власності засновників товариства. Таким чином, робочий цикл виробництва буде розірвано», – йдеться у документі.

3

2

Так, депутат просить вжити усіх можливих заходів з метою недопущення при внесенні змін до детального плану території у межах вул. Кульпарківської, Садової, Любінської, С.Петлюри, а саме  нанесення червоних ліній та подальшого прокладання дороги і комунікацій по території за адресою вул. Садова, 2а, – Кульпарківська, 96, і, як наслідок, зупинення виробництва та втрати робочих місць понад 100 працівниками.

Раніше Львівський портал писав, що у Львові в Залізничному районі планують облаштувати квартал садибної забудови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *