ОСТАННІ НОВИНИ

НАБУ виділено майже 487 мільйонів гривень

|

Бюджетом-2016 для функціонування НАБУ та боротьбу із корупцією виділено 486,6 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національного антикорупційного бюро України.

72

За словами Директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника, цієї суми вдалося досягти завдяки підтримці міжнародних партнерів – МВФ.

«Ці кошти будуть спрямовані на придбання автомобілів, спеціальної апаратури, комп’ютерної техніки, сервісного, мережевого обладнання – всього того, що забезпечить ефективну роботу НАБУ», – пояснив директор Бюро.

Втім, за словами А.Ситника, левова частка виділеного бюджету піде на виплату заробітної плати співробітникам Бюро.

«У Законі «Про Національне антикорупційне бюро України» передбачені гідні умови оплати праці, у першу чергу, детективів. Це значно зменшує корупційні ризики. Добре й те, що ні Президент, ні Уряд, ні парламент не можуть впливати на розмір заробітної плати», – зазначив А.Ситник.

Як повідомлялося раніше, в цілому за результатом відкритих конкурсів на заміщення вакантних посад у НАБУ вже відібрано 320 переможців, з них 230 призначені. Решта будуть призначені після проведення спеціальної перевірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *