ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині українець намагався виїхати за кордон з фальшивим паспортом

|

Прикордонники Мостиського загону вчора, 29 листопада, затримали українця, який намагався перетнути державний кордон з угорським паспортом, виданим на чужі установчі дані. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Мостиського загону.

1367475

Так, у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, увагу правоохоронців привернув 25-річний чоловік, який в’їжджаючи в Україну надав на контроль паспортний документ громадянина Угорщини. У прикордонника виникли сумніви щодо дійсності паспорта. Під час співбесіди з’ясувалось, що насправді громадянин є українцем, а даний паспорт він придбав через мережу Інтернет за чималі кошти, сподіваючись таким чином вільно подорожувати через кордон. Попередньо встановити особу чоловіка вдалось за водійським посвідченням, яке він невдовзі пред’явив.

За спробу незаконного перетину державного кордону України стосовно зазначеного громадянина було складено документи про адміністративне правопорушення. Також по факту виявлення ознак кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 358 ККУ (використання завідомо підробленого документа) прикордонники проінформували працівників Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на до шести місяців, або обмеження волі  до двох років.

Фото: korrespondent.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *