ОСТАННІ НОВИНИ

Начальника прикордонників затримали на крупному хабарі

|

Сьогодні, 15 липня, головна військова прокуратура затримала за хабар начальника Чернівецького прикордонного загону. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні зв’язків із ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Прикордонники

За даними відомства, слідчими військової прокуратури Західного регіону був затриманий начальник Чернівецького прикордонного загону за спробу в одержанні хабара у розмірі 25 тисяч євро.

За словами головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, посадовець був затриманий в рамках проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою у хабарництві заступника начальника Чернівецького прикордонного загону по оперативній частині.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину. На даний час вирішується питання про обрання корупціонеру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обидва офіцери за попередньою змовою вимагали від підлеглих військовослужбовців 25 тис євро за не вжиття заходів щодо притягнення їх до відповідальності, за допущені порушення правил несення прикордонної служби. Хабарників затримали під час отримання частини хабара у розмірі 5 тисяч євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *