ОСТАННІ НОВИНИ

Не будьте байдужими. Львівський десантник потребує нашої допомоги

|

Молодому десантнику з 80-ї окремої аеромобільної бригади, який важко захворів у зоні АТО, потрібна допомога. Про це Львівському порталу повідомили волонтери.

Ще весною Сергій Проців, контрактник 80-ї окремої аеромобільної бригади (місто Львів), стояв за Батьківщину під Слов’янськом. Старший навідник гранатомета АГС-17 супроводжував конвої наших бійців, які перебували під постійним обстрілом. Сьогодні молодий хлопець сам потребує невідкладної допомоги.  

В АТО Сергій захворів гепатитом С з генотипом 1b. А це передбачає складний і тривалий курс лікування – до 12-ти місяців. Оплатити медикаменти йому не під силу, тому деякий час хлопець навіть і не думав про лікування, загальна вартість якого складає мінімум 165 600 грн. Сергій зізнається, що в українського контрактника таких грошей просто немає.

На сьогодні, 20 березня, з миру по нитці вдалося зібрати 13 тис 579 грн, тоді як місячний курс лікування коштує 11 тис 800 грн.

«Вранці Сергій здав кров на аналіз. Цей аналіз коштує 1950 грн. Таким чином у нас є ще 11 629 гривень», – звітують волонтери.

Однак із квітня вартість курсу лікування зросте на 50%, тому ліки бажано придбати якнайшвидше, наголошують небайдужі.   

Попри те, що Сергія будь-коли можуть забрати у зону військових дій, хлопець не втрачає бойового духу, бо переконаний – «якщо не я, то хто?». Не зважаючи на хворобу, він продовжує неси службу в Збройних Силах України. 

Долучитися до збору коштів можна, переказавши пожертву на рахунок Сергія.

Реквізити:

Проців Сергій Васильович 

Картка ПриватБанк 5168757224970758