ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» в Києві вшанує УПА 15-тисячною ходою

|

14 жовтня 2013 року рух у центральній частині столиці може бути частково ускладненим у зв’язку із проведенням політичної акції. Про це повідомили у Департаменті суспільних комунікацій КМДА, пише УНН.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» подало заявку на проведення 14 жовтня масової акції, присвяченої святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дню українського козацтва та 71-й річниці створення Української Повстанської Армії.

За інформацією організаторів, участь в акції візьмуть близько 15 тисяч осіб. Початок акції запланований на 15:00. Учасники мітингу, що відбудеться біля пам’ятника Тарасу Шевченку, планують рушити урочистою ходою за таким маршрутом: парк Шевченка – вул. Володимирська – вул. Б. Хмельницького – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності – вул. Михайлівська – Михайлівська площа. На завершення – на Михайлівській площі заплановано проведення концерту, що триватиме до 22:00.

«Враховуючи, що 14 жовтня – робочий день, Київська міська державна адміністрація просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності та радить киянам і гостям міста, за можливості, обмежити пересування центральною частиною міста, обираючи інші маршрути», – сказано у повідомленні.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *