ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові будують новий садок та початкову школу

Олег Дерев'янко

|

На Левандівці розпочали будівництво початкової школи із дитячим садком, де буде обладнаний басейн. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

На вулиці Рудненській, 8 у Львові розпочали зведення початкової школи з дитячим садком на 270 місць. Навчальний заклад будує забудовник за свій кошт, і обіцяє передати у власність громади міста.

З нагоди старту будівництва на місці майбутнього закладу освіти заклали капсулу.

Освітній заклад матиме два поверхи, загальною площею до п’яти тисяч метрів квадратних. Тут буде басейн, класи для навчання та відпочинку, а також укриття. Окрім іншого школа з дитсадком створить 37 робочих місць. Заклад працюватиме і після уроків, а також у вихідні, коли буде багато додаткових секцій для дітей.

За обіцянками забудовника, школу зведуть впродовж двох років.

«Будівництво школи – це мегаінвестиція, дуже великі кошти, які вкладаються в місто. Ми маємо вже кілька прикладів. Якщо ми говоримо про школи, то це вже другий кейс, перший ми маємо на вул. Героїв Крут, де добудовується великий корпус школи, а тепер маємо позитивний приклад на Левандівці», – зазначив Любомир Зубач.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *