ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни передали на фронт техніки ще на 8,3 млн гривень

Маркіян Рой

|

Завдяки податкам львів’ян  українським військовим передали техніку та обладнання на 8,3 мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Зокрема, це 44 дрони, БПЛА «Валькірія» та 10 зарядних портативних електростанцій EcoFlow. У середу, 3 квітня цю техніку передали захисникам.

Нагадаємо, після суспільного обурення щодо багатомільйонних тендерів на ремонти доріг, стадіонів, закупівлю барабанів по всій Україні влітку 2023 року Львівська міська рада обмежила фінансування не першочергових видатків із бюджету на час дії воєнного стану.

Відтак тепер серед пріоритетів Львова – допомога армії, відновлювальні роботи після російських атак, медзаклади, критична інфраструктура та завершення початих раніше проєктів.

Також відомо, що на допомогу Збройним Силам України Львів із власного бюджету протягом 2023 року витратив трохи більше 1 млрд грн.

За перші два тижні 2024 року львів’яни відправили на фронт майже 1000 дронів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *