ОСТАННІ НОВИНИ

Туринська плащаниця буде в місті до суботи

|

В Україні можливо буде своя копія Туринської Плащаниці. А наразі білоруська копія святині перебуватиме в Архікатедральному соборі Святого Юра до суботи. Львів“яни мали нагоду прийти до святині протягом останніх двох місяців, коли реліквія після подорожі Україною перебувала на святоюрській горі. А уже у суботу прощатиметимося з Туринською Плащаницею.

У суботу вранці після святої літургії вірні урочисто відвезуть реліквію до собору Святих Петра і Павла у Луцьку. А 16 травня українські віруючі передадуть святниню римо-католицькому храму у Мінську. Наразі не відомо, чи приїде ще в Україну Мінське полотнище, однак можливо ми матимемо свою копію Туринської Плащаниці, повідомляє Люкс-ФМ з посиланням на голову оргкомітету до приїзду в Україну копії Туринської Плащаниці отця Романа Кравчика.

12 травня в оперному театрі планують влаштувати урочисту академію, присвячену підсумкам перебування Туринської Плащаниці в Україні. Чимало віруючих приходило до святині з таємними проханнями і потім деякі з них свідчили про даровану їм ласку, каже отець Роман. Львів”яни можуть ще відвідати копію Туринської Плащаниці до суботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *