Відновлено рух потягів на місці залізничної аварії у Заболотцях

|

Пошкоджена залізнична колія поблизу села Заболотці Бродівського району була повністю відновлена сьогодні о 7-й ранку. Відновлено рух потягів. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці. За даними МНС, упродовж сьогоднішнього дня планується повністю очистити забруднену територію і відновити контактну електролінію.

Як повідомовляв „Львівський портал“, учора внаслідок аварії на залізниці у Заболотцях трапилася пожежа кількох цистерн з хімічними речовинами. Близько п’ятої ранку зійшло з рейок 10 вагонів – чотири цистерни та шість вантажних вагонів, причому дві цистерни були з органічними відходами процесу теролізу понал сто тонн кожна, а у трьох вагонах було 53 тонни полістиролу. Внаслідок сходження цистерни отримали пробоїни, відтак органічні відходи процесу теролізу розлилися на площі 85 метрів квадратних. Внаслідок цього зайнялася розлита речовина, а від неї – вагони та цистерни.

Було пошкоджено 100 метрів залізничного полотна, 250 метрів електроконтактної лінії та одну електроопору. Було припинено рух залізничного транспорту на ділянці Здолбунів – Красне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *