ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на концерт при свічках до Дня народження Квітки Цісик 

Омелян Шевчук

|

У Львівській національній філармонії 7 квітня відбудеться особливий музичний вечір – концерт при свічках до Дня народження видатної української співачки Квітки Цісик. Початок події о 18:30, повідомили організатори  Zahid Concert Agency.

 Ім’я Квітки Цісик стало символом української музичної культури, принесло світу пісні, які завоювали серця мільйонів. Її творчість об’єднала красу української мови з неперевершеними мелодіями, що стали незабутніми для багатьох.

На концерті прозвучать найвідоміші композиції з репертуару співачки, такі як “Черемшина”, “Де ти тепер”, “Коханий”, “Я піду в далекі гори” та інші, виконані найкращими солістами: Оксаною Караїм, Іриною Доля, Петром Радейком та Ольгою Верхоляк. Вони виступатимуть у супроводі відомих віртуозів інструментальної музики – ансамблю “Високий замок”.

Організатори обіцяють гостям теплий вечір, наповнений чудовою музикою та приємною атмосферою. Крім того, в якості приємного бонуса всі відвідувачі отримають солодкий подарунок.

“Насолоджуйтеся чарівною атмосферою та улюбленими піснями з репертуару Квітки Цісик у виконанні відомих львівських музикантів!” – запрошують на подію організатори. 

Квитки можна придбати у касі філармонії або онлайн за посиланням: Soldout.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *