ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чоловіка, який організовував виїзд ухилянтів за кордон

Олег Дерев'янко

|

На Львівщині перекрили черговий канал незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 29-річний мешканець Львівщини незаконно вносив дані військовозобов’язаних чоловіків до однієї з інформаційних систем, що давало їм право виїхати за межі України в умовах воєнного стану.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання у зловмисника була знайдена та вилучена комп’ютерна техніка та інші матеріали, які підтверджують його причетність до організації незаконного переправлення осіб через кордон України.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до семи років тюрми.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *