ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський анонсував нові кадрові рішення

Наталя Дуляба

|

Президент України Володимир Зеленський заявив, що нещодавно ухвалені кадрові зміни – це ще не всі зміни. Про це він сказав 30 березня у своєму відеозверненні.

«Ми продовжуємо перезавантаження наші державні інституції. Цього тижня відбулося кілька замін. І це ще не всі рішення, які підготовлені. Сьогодні є нові укази щодо радників. Кожному я вдячний за роботу. Ми робимо Офіс більш функціональним», – відзначив глава держави.

Нагадаємо, 30 березня Володимир Зеленський звільнив свого першого помічника Сергія Шефіра, радників Михайла Радуцького, Сергія Трофімова й Олег Устенка, а також позаштатних уповноважених із питань волонтерської діяльності Наталію Пушкарьову та з питань забезпечення прав захисників Альону Вербицьку.

29 березня президент звільнив Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова з посад заступників голови Офісу президента. На їхні місця призначили Ірину Мудру та Олену Ковальську.

26 березня Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України та призначив на цю посаду уже ексголову Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *