ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині загинули двоє захисників з Львівщини

Ольга Денисяка

|

Захищаючи Україну від російських окупантів, на фронті загинули Володимир Дубів та Вадим Глухенький з Львівщини. Про це йдеться в повідомленні Червоноградської міської ради.

34-річний Володимир Дубів загинув 13 січня в бою на Донеччині.

«Проявивши стійкість і мужність в бою, захищаючи незалежність України і захищаючи кожного з нас, 13 січня на Донеччині загинув Воїн Дубів Володимир Іванович 1990 року народження. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним Героя, розділяємо біль непоправної втрати і схиляємо голови у скорботі. Вічна слава і світла пам‘ять Герою», – написали в міськраді.

38-річний Вадим Глухенький був старшим стрільцем окремого стрілецького батальйону військової частини А 4832.  Герой загинув 14 січня на Донеччині.

«До Небесного легіону відійшов Герой Глухенький Вадим Павлович, 1986 року народження. Старший стрілець окремого стрілецького батальйону військової частини А 4832 Вадим Глухенький загинув 14 січня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Найщиріші співчуття рідним та сили витримати важкий біль непоправної втрати», – повідомили в громаді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *