ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті жінки перекрили дорогу, протестуючи проти мобілізації і ТЦК

Олег Дерев’янко

|

25 березня на трасі Київ – Чоп у Закарпатській області відбувся протест через «мобілізацію та проти ТЦК». Десятки жінок блокували рух транспорту, ходячи пішохідним переходом. Про це повідомив депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола.

За його словами, кілька десятків жінок безперервно ходили пішохідним переходом, перекривши трасу Київ – Чоп в районі санаторію «Карпати» та у селі Ракошино. Дорогу для проїзду звільняють поліцейські.

«На місцях перекриття руху в межах Мукачівського району працюють співробітники поліції. Вони стежать за публічним порядком та наразі в одній із локацій рух вже відновили, забезпечили проїзд для транспортних засобів. Відомості буде внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією ст. 279 Кримінального кодексу України. Поліція вже встановила організаторку заходів. Тривають слідчі дії та заходи, причетних буде притягнуто до відповідальності», – повідомили у поліції Закарпаття.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *