ОСТАННІ НОВИНИ

17 січня Львів попрощається з Павлом Сехом та Ігорем Комплікевичем

Андрій Котенський

|

У середу, 17 січня, Львівська громада попрощається з двома військовослужбовцями Павлом Сехом та Ігорем Комплікевичем, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону Павла Сеха розпочнеться об 11:00 у Храмі святих Апостолів Петра і Павла, вул. Лукасевича, 15. Поховають воїна на Ряснянському кладовищі.

Прощання з Ігорем Комплікевичем розпочнеться о 12:00 в рідному дому військового (с. Підбірці, вул. Романюка 9), після чого буде чин похорону в місцевій церкві святого Миколая. Поховають воїна на кладовищі в селі Підбірці.

Біографічні довідки захисників

Павло Сех (03.08.1985 – 12.01.2024) Уродженець села Перемивки Львівської області.

Навчався в Середній загальноосвітній школі №92 міста Львова. Здобув освіту у Вищому професійному училищі №63 міста Львова (сьогодні – Львівське вище професійне училище транспортних технологій та сервісу Національного транспортного університету).

Після завершення навчання проходив військову службу у 169-му навчальному центрі «Десна» імені князя Ярослава Мудрого.

Займався ремонтом фасадів у місті Львові. У вільний час захоплювався футболом та рибальством. Був надзвичайно спокійною та працьовитою людиною, любив господарювати.

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 25-го окремого стрілецького батальйону Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

У Павла Сеха залишилися мама, вітчим, троє братів та двоє сестер.

Ігор Комплікевич (25.11.1987-12.01.2024) Уродженець села Підбірці.

Навчався у Підбірцівському ліцеї Львівської міської ради. Здобував освіту у Львівському фаховому коледжі будівництва, архітектури та дизайну.

Після завершення навчання працював у будівельній сфері у місті Львові. Вів активний спосіб життя, любив подорожувати.

Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави на східному напрямку у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У Ігоря Комплікевича залишилися мама, двоє сестер та троє дітей

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *