ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – 82 хворих на коронавірус

Ольга Денисяка

|

Станом на 08:00 год. у Львові та області підтверджено 82 випадки інфікування коронавірусом, з них 3 – летальні. Про це повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, передає пресслужба мерії.

 

Зараз у лікарні перебуває 85 осіб, з них в реанімації – 10 осіб та двоє на апаратні ШВЛ. Загалом коронавірусну інфекцію не виявлено у 450 осіб, виявлено – у 82 осіб, три людини померли. Троє пацієнтів одужали.

Як повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 111 осіб.

У період з 22:30 9 квітня по 08:30 10 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 37 осіб. Пацієнти з міста Львів, Самбір, Пустомитівського, Городоцького районів.

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 643 особи, госпіталізовані – 215, на амбулаторному лікуванні  а  428 осіб, виписані – 130 осіб.

Раніше Львівський портал повідомляв про 64 випадки коронавірусу в області. Також ми інформували про те, що від COVID-19 померло вже троє людей, а ще одна особа – з підозрою на коронавірус. Троє людей вже одужали.

Зазначимо, станом на ранок 9 квітня в Україні коронавірус діагностували у 1892 пацієнтів, з них 57 людей померли.

У Львові також діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *