ОСТАННІ НОВИНИ

У Рівненському ТЦК призначили перевірку через скандальне відео з кабінету військкома

Ольга Денисяка

|

В одному з військкоматів Рівненщини призначили перевірку після того, як у мережі оприлюднили відео з очільником ТЦК та СП, який на робочому місці цілується з колегами. Про це повідомили в Сухопутних силах ЗСУ.

У мережі, з антиукраїнських джерел, шириться відео за участі начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області. З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку.

«Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що вперше вказане відео опублікував на своєму Telegram-каналі проросійський блогер Анатолій Шарій, заявивши, що на відео полковник Олександр Ярмошевич. На кадрах чоловік спершу цілується з однією жінкою, а потім -з іншою. Події відбуваються, ймовірно, на робочому місці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *