ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський пояснив, чому призначив головою Служби зовнішньої розвідки саме Іващенка

Ольга Денисяка

|

Президент Володимир Зеленський представив особовому складу Служби зовнішньої розвідки нового керівника – Олега Іващенка. Про це Зеленський повідомив у соцмережах.

Новим керівником Служби зовнішньої розвідки України президент призначив бойового генерала Олега Іващенка.

«Він – людина фахова, чудово розуміє розвідувальну діяльність та основну нашу державну ціль зараз. Українська розвідка повинна працювати всюди у світі, де вже є та можуть бути наші інтереси. Всюди у світі, де путінська система намагається щось виграти для себе, має вигравати Україна», – повідомив Зеленський.

Президент зазначив, що під  час війни є речі абсолютно непублічні, які Служба повинна забезпечувати оперативно та якісно.

Саме такий потенціал заходів впливу, агентурної роботи та фактично воєнної діяльності Україна від вас очікує, і саме заради цього Службу зовнішньої розвідки очолив бойовий генерал.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський призначив головою Служби зовнішньої розвідки України Олега Іващенка. Раніше Іващенко був заступником голови Головного управління розвідки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *