ОСТАННІ НОВИНИ

Потяг між Прагою та Чопом здійснив перший рейс

Олег Дерев’янко

|

28 березня розпочав курсувати новий міжнародний рейс між Прагою та Чопом, який поєднує зручним нічним сполученням столицю Чехії, словацький Кошице та український Чоп. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі УЗ.

Час поїздки між Прагою і Чопом становитиме близько 13 годин:

  • відправлення з Праги щодня о 21:52, прибуття до Чопа о 10:35;
  • відправлення з Чопа щодня о 17:35, прибуття до Праги о 05:57.

Ціна квитків до/з Праги залежить від дня поїздки й у середньому становить близько 1060 грн за сидяче місце або 1700 грн за спальне місце. Їх можна придбати на сайті перевізника RegioJet. У чеському поїзді є жіночі купе, різноманітні страви та напої з бортового меню, зокрема сніданки.

У зв’язку із запуском нового міжнародного маршруту, «Укрзалізниця» вводить новий внутрішній денний поїзд №345/346 Чернівці — Чоп — Ужгород. Графік руху цього поїзда був скоригований з метою комфортної пересадки для пасажирів з Буковини та Закарпаття.

Прикордонний та митний контроль на українському боці буде проводитися в міжнародному терміналі залізничного вокзалу на станції Чоп, а на словацькому боці – у вагонах поїздів під час їх зупинки на прикордонній станції Чієрна-над-Тісоу, при цьому пасажири можуть залишатися у вагонах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *