ОСТАННІ НОВИНИ

Найновіші дані про COVID-19 на Львівщині: 64 заражених, 103 підозри

Соломія Головіна

|

Станом на 23:00 год. 9 квітня у Львівській області у 64 людей діагностовано коронавірус, а у 103 – підозрюють. Про це повідомляє Львівська ОДА з посиланням на лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталію Тімко.

 

«Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 103 особи. У 64 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 3 особи померли. Десять осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 3 пацієнтів одужали», – інформує ЛОДА.

Як зазначається, у період з 17:00 год. по 22:30 год. в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 16 осіб. Пацієнти з Пустомитівського, Яроворівського районів, міста Львів.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 85 осіб.

На самоізоляції знаходяться 393 особи. За увесь час виписано – 129 пацієнта. Стан більшості хворих –середньої важкості. У 13-ти пацієнтів стан важкий. 2 пацієнта на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулася 607 людей. За увесь час в сумі у 440 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Як повідомляв Львівський портал, станом на ранок 9 квітня у Львівській області коронавірус було діагностовано у 61 людини. Також ми інформували про те, що від COVID-19 померло вже троє людей. Також померла ще одна особа – з підозрою на коронавірус. Троє людей вже одужали.

У Львові також діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *