ОСТАННІ НОВИНИ

Отруєння у львівській «Фабриці їжі»: у постраждалих виявили сальмонелу

Наталя Дуляба

|

Всім дев’ятьом пацієнтам, які отруїлися в бістро «Фабрика їжі» у центрі Львова, медики діагностували сальмонельоз. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

 

Перших трьох постраждалих із гострою кишковою інфекцією госпіталізували в інфекційну лікарню ще 13-14 жовтня. Згодом кількість постраждалих зросла до семи осіб, потім – до дев’яти. Усі вони харчувалися у кафе «Фабрика їжі», що на вул. Шпитальній, 1 у Львові.

Тепер медики встановили хворим новий діагноз – сальмонельоз.

«Станом на 21 жовтня одну людину виписали, в стаціонарі залишається ще 8 осіб, серед них – одна дитина. Всім госпіталізованим надається комплекс лікувально-діагностичних заходів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно під час святкування весілля у ресторані «Сінатра» на вул. Кульпарківській отруїлися вісім людей. У трьох із них медики також виявили сальмонелу.

Ця бактерія стала причиною отруєння й відвідувачів ресторану «Княжий двір», що у Сокільниках. Також сальмонела вклала на лікарняне ліжко людей, які святкували весілля у ресторані на Яворівщині.

Львівський портал писав про те, що треба знати про сальмонелу, і як вберегтися від зараження нею. Детальніше про це читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *