ОСТАННІ НОВИНИ

РФ намагається просуватися на захід від Авдіївки, але за останні тижні без значного успіху, – британська розвідка

Маркіян Рой

|

Російська армія продовжує поступово просуватися на захід від Авдіївки, переважаючи українські Збройні сили кількістю боєприпасів і особового складу, але за останні тижні не досягла значного прогресу. Про це йдеться в аналітичному звіті Міноборони Великої Британії, передає Укрінформ.

Як зазначають у відомстві, наприкінці березня 2024 року російським військам майже напевно вдалось взяти під контроль два села – Тоненьке та Орлівку, і вони продовжують спроби захопити інші села в цьому районі.

«Росія продовжила атаки на кількох інших ділянках фронту, але за останні тижні не досягла значного прогресу», – йдеться у звіті.

За даними британських військових аналітиків, Росія зберігає значну перевагу за чисельністю військ, кількістю боєприпасів і техніки.

«Вона (РФ – ред.), ймовірно, набирає приблизно 30 000 додаткових військовослужбовців щомісяця і може продовжувати покривати втрати і продовжувати атаки, спрямовані на виснаження українських Збройних сил», – вважають експерти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *