ОСТАННІ НОВИНИ

У Білій Церкві стався вибух у 5-поверхівці: є загибла

Маркіян Рой

|

У будинку в Білій Церкві, що на Київщині, пролунав вибух, причини якого досі невідомі. Унаслідок вибуху сталася пожежа та руйнування покриття між поверхами. Про це повідомляє ДСНС.

За даними рятувальників вибув стався о 14:55 на Грузинському провулку, розташованому у центральній частині Білої Церкви. Вибух невстановленого предмета прогримів на третьому поверсі житлової багатоповерхівки, зайнялася пожежа.

«По прибуттю встановлено, внаслідок вибуху зруйновано 1 балкон на третьому поверсі повністю та першому частково. Горить квартира на третьому та четвертому поверхах. Під час розвідки встановлено, що від другого до п’ятого поверху сталася руйнація залізобетонного перекриття», – йдеться в повідомленні.

Рятувальники ліквідували пожежу та врятували трьох людей, серед яких 8-річна дитина, яку шпиталізували. Крім того, з-під завалів зруйнованого перекриття дістали тіло загиблої людини.

У ДСНС кажуть, що роботи на місці досі тривають, а також попереджають про загрозу подальшого руйнування конструкцій будинку.

Приблизно о 15:30 пожежу від вибуху вдалося локалізувати. До ліквідації наслідків інциденту залучені 33 рятувальники та дев’ять одиниць техніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *