ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з 1 квітня на місяць перекриють одну із центральних вулиць

Маркіян Рой

|

З 1 і до 22 квітня буде тривати ремонт вул. Шота Руставелі, на ділянці від вул. Волоська до вул. Архипенка – верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт. Відтак рух приватного транспорту в напрямку до центру організують нижньою частиною вулиці, тобто так, як курсує громадський транспорт. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

За інформацією Галицької районної адміністрації, верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, у незадовільному стані.

«Дорожнє покриття на вулиці має значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни. Відтак підрядна організація ШРП «Галицького району» відремонтує цю частину вулиці – перестелить існуючу бруківку, вирівнявши всі нерівності. Площа робіт – орієнтовно 400 м2. Враховуючи значний обсяг ремонту, він триватиме протягом до 3-х тижнів», – йдеться в повідомленні.

На вказаній ділянці дороги громадський транспорт не курсує, лише приватний, в напрямку до центру. На час ремонту приватний транспорт курсуватиме нижньою частиною вулиці Шота Руставелі, як це зараз робить громадський транспорт.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *